panelarrow

Recensies

Recensies

Dagelijks ontvang ik e-mails van lezers met hun succesverhalen,
dankberichten en hun belevingen van Je Relatie Terug.

Wil jij ook een recensie/verhaal insturen? Dit kan via het contactformulier.

Hier zijn er een paar:
Erg goed boek, ik ben het door drukte nog steeds aan het lezen, maar het is iets wat ik niet kan wegleggen. Genoeg lees- en leervoer!
Anne

 

Werk in uitvoering, inmiddels 10 maanden verder… kennis is een prachtig hulpmiddel(!).
Rick

 

Het boek is praktisch en gemakkelijk te lezen. Het geeft een goed inzicht in de dynamiek van een relatie en de reden achter mijn relatieproblemen.
Irene

 

De 9 gewoontes waren zeer behulpzaam. De essentie ervan is: je maakt actief liefdevolle keuzes en je partner beloont je op dezelfde manier! Het werkte heel goed voor mij!
Esther

Na 34 jaar van, wat ik dacht, een gelukkig huwelijk kwam ik erachter dat mijn man al 3 jaar lang een affaire had, ik was er kapot van, ik dacht dat ik hier nooit overheen zou kunnen komen, laat staan ​​hem kunnen vergeven, maar met de hulp van uw eBoek heb ik mijn leven heb omgedraaid, is mijn man trouw en loyaal en hij is nu zo liefdevol…, nog meer dan voorheen. Ik heb geleerd om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen geluk en niet afhankelijk zijn van anderen. Ik heb vrede in en met mezelf, dankuwel.
Nelleke

 

Dit ebook was precies wat ik nodig had. Helaas vond ik de site te laat om mijn relatie nog te redden (inmiddels 1,5 jaar geleden). Ik besloot evengoed hulp te zoeken op jerelatieterug.nl. Ik paste de informatie en ideeën die ik leerde toe in mijn nieuwe relatie en voor zover het gaat heel goed.
Christopher

 

Door het lezen van het boek ‘de 9 gewoontes’ is mijn huwelijk gered. Daarnaast hebben we geleerd om niet elke keer als we even een slechte dag hebben boos tegen elkaar te doen.
Ypie

 

Een prachtig ebook, het voelde alsof ik persoonlijk door de auteur werd aangesproken, alsof hij me echt aanvoelde, alsof het letterlijk aan mij gericht was. Ik weet dat er veel mensen zijn met relatieproblemen, en dit deed me daarom beseffen hoe gelukkig en bevoorrecht ik ben met mijn man en familie. Ze verdienen mijn zorg en het boek heeft me geholpen om het leven en familie in perspectief te zetten en gewoon te relaxen!!!!!!
Nicole

 

De technieken zijn “eye openers”, ze geven zicht op de dynamiek van interactie tussen de partners die niet kan worden gezien vanuit de binnenkant van een relatie of huwelijk.
Thijs

 

Toen ik het jerelatieterug.nl ebook bestelde, wisten mijn man en ik dat we kampten met relatieproblemen, maar we hebben het beide nooit aangehaald of over gesproken. Toen ik hem vertelde dat ik het had besteld, was ik eerst even bang dat hij boos zou worden, maar hij was eigenlijk erg opgelucht! Ik heb het hele boek uitgeprint, een hoofdstuk per keer, en elke avond nadat we de kinderen naar bed brachten, leesten en besproken we samen dat hoofdstuk. Ik kan nu gelukkig melden dat goed gaat tussen ons en ik kijk ernaar uit om te gaan om de samen de romantische tips te bespreken!
Karin

 

Uw boek heeft me ogen geopend over hoe ik me de afgelopen 10 jaar in mijn relatie heb gevoeld, en hoeveel wrok ik nog heb opgepropt. Hoe deze wrok mijn relatie heeft beinvloed, maar nog belangrijker HOE het los te laten…
Anne



Hielp me beseffen dat we twee aparte mensen zijn met verschillende gevoelens maar met dezelfde doelen van een liefdevol huwelijk en huis, en het zijn DIE doelen die ons ÉÉN maken.
Christine D.

 

Ik heb het ebook van jerelatieterug.nl gelezen en het hielp me met een aantal van de machtsstrijd problemen die we hadden. We kunnen veel beter met elkaar over weg, hoewel we nog steeds gescheiden zijn. Ik weet niet wanneer het tijd is om verder te gaan. Ik weet dat ze al contact heeft met andere mannen, maar mijn dochter huilt soms en zegt dat ze wilt dat we weer allemaal samenwonen. Het ebook was zeker behulpzaam hoop. Het maakte me een beter mens. Ik heb de strijd om de macht opgegeven, en heb mijn oude jaloerse ik de deur uitgeschopt.. Dank je, ik heb nog steeds hoop!
Peter

 

Dank je. Ik vond je boek uiterst nuttig bij het evalueren en analyseren van mijn eigen prestaties en gedrag in mijn huwelijk. Ik lees het samen met mijn vrouw en het is grappig dat zij en ik heel verschillende zaken selecteren als de ‘ meest interessante ‘ of ‘ belangrijkste’, dit alleen toont al aan hoe verschillend we naar onze relatie keken. We zijn nog steeds worstelen, maar ik ga terug naar je boek voor inspiratie en om mezelf in toom te houden (en om mezelf een schop onder de kont te geven). Ik kan zeker dit boek aanraden aan iedereen in een soortgelijke situatie
Christiaan

 

Hoewel ik het boek nog niet van kaft tot kaft heb gelezen, Hielp het visuele beeld van de scheur in de muur me beseffen dat als ik de dingen niet goed aanpak door ook MIJN gedrag te veranderen, er helemaal niets veranderen. Ik nam vervolgens actie, en ik zag verandering!
Claudia

 

De grootste les die ik geleerd heb is om gewoon mezelf te zijn en rustig te blijven. Ik heb op dit moment niet alle antwoorden nodig. Ik sta te popelen om verder te leren (en te leren om de beste persoon te zijn die ik zijn kan.) Als dit nieuwe zelfvertrouwen aantrekkelijk voor mijn partner, geweldig. Zo niet, het zij zo. Ik zal nog steeds doorgaan in een leven waar mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde centraal staat.
Tjitske

 

Feitelijk advies, gericht op de feiten en de werkelijkheid, niet op oppervlakkige hoop en dromen tijdens dit soort problemen.
Jan Paul

 

De dag dat mijn man zei dat hij niet zeker was of hij nog samen wou zijn, was veruit een van de grootste k*tdagen (pardon) in mijn leven. Ik zocht hulp bij een oude vriend die altijd een soort counselor/begeleider was bij huwelijk advies, hij adviseerde me eens te kijken naar de zelfhulp methode van Anton Heersema. Ik kocht diezelfde dag nog het boek en vanaf de eerste pagina begon ik te ontdekken hoe mijn acties (en juist momenten dat ik geen actie nam) hebben bijgedragen aan de huidige stand van mijn huwelijk. Ik weet dat een huwelijk 50/50 is, het is niet zo dat ik alle verantwoordelijkheid op me heb genomen. Je denkt dat je helder nadenkt en alles op een rijtje hebt… totdat je kennis maakt met een nieuw perspectief, en het je ogen opent. De 9 gewoontes van de perfecte relatie boodt niet alleen uitstekende technieken om te communiceren met mijn man, maar leerde me ook dingen over mezelf die me hebben geholpen om mezelf te verbeteren en wat ik meegeef in de relatie. Ik weet 100% zeker dat ik zonder deze methode, de zoals in het ebook aangehaalde klassieke fouten zou blijven maken en misschien geeneens meer getrouwd zou zijn met de liefde van mijn leven! De aankoop van dit boek was het zeker waard.
Mirjam

 

Ik vind het advies zeer leesbaar en zelfs leuk om te lezen, hoewel het omgaan met gevoelige kwesties betreft. Ik beveel het iedereen aan.
André

 

Ik heb een aantal zeer waardevolle lessen geleerd. Het is misschien te laat voor mijn huidige relatie (ik hoop van niet), maar ik weet dat als ik ooit iemand anders vind, ik beter ben uitgerust om het te laten werken.
Janny
Belangrijkste onderdeel : Praat over ‘wij’ in plaats van ‘ik’
Olivier

 

Ik vind het top dat je meteen alles kunt downloaden!!!
Arbil

Je methode was geweldig omdat het een prachtig middel is om te gebruiken zonder de traditionele ‘ therapie’. Tijdens het doornemen van de gewoontes kun je zo snel of langzaam werken als je zelf wilt. Het is een ‘ veilige’ manier om de dynamiek van je relatie te verkennen.
Martin

 

Ik heb het relatieproblemen oplossen ebook een aantal maanden geleden gekocht, toen mijn huwelijk in een absoluut dieptepunt verkeerde. Ik aarzelde om het boek met mijn man te delen, maar hij was erg open en we hebben het samen gelezen en bespreken hoe welk onderdeel relevant is aan onze relatie. Het brengt inzichten die we nog nooit eerder gezien en ik kijk er zo naar uit om samen te blijven!!
Jörgen

 

Als je hulp nodig hebt: heb je hulp nodig en deze site geeft je genoeg invalshoeken om je aandacht echt te grijpen.
Tonny

 

Er is geen twijfel over mogelijk: deze methode heeft mijn relatie gered . Ik moest even kijken wanneer ik uw boek heb gekocht. Het was ongeveer november 2003 Ik ben getrouwd, met twee tieners. Ik dacht dat ik al gelukkig getrouwd was totdat mijn vrouw zei dat ze ongelukkig was en in soms zelfs zei dat ze wilde scheiden. Ik had wel door dat er wat problemen waren, maar wist niet wat ze waren en hoe ze op te lossen. Ik zocht en vond in die periode dit boek. Uw boek trok mij aandacht want in plaats van te proberen om erachter te komen wat voor kleine dingen ik (we) allemaal verkeerd deden, wist ik dat de manier waarop we handelen altijd iemand anders beïnvloed. De betekenis van de datum waarop ik het boek kocht was eenvoudig. In december voelde ik me erg ongemakkelijk met de behoefte van mijn vrouw om me op bepaalde dagen uit huis te hebben. Ik klikte niet op de “nu bestellen” knop tot op een dag dat ze erg angstig was. Ik voelde dat er iets gaande was. Ik was nog nooit jaloers geweest, tot die dag had ik nooit durven denken dat mijn vrouw aan andere mannen dacht. Ik had een kleine webcam verborgen en ontdekte dat ze in de beginfase was van vreemdgaan. Haar geplande ‘afspraakjes’ hebben gelukkig nooit plaatsgevonden omdat ik haar en de andere persoon er mee heb geconfronteerd. In oktober, hetzelfde jaar nog, raakte ik opnieuw verliefd op mijn vrouw. Een geweldige verandering van mijn baan eind mei maakte me gelukkiger dan dat ik in lange tijd was geweest. Dus toen deze ontdekking aan het licht kwam, was goed op weg om met behulp van uw boek mezelf en mijn manier van handelen te veranderen. Deze ervaring was vreselijk. De confrontaties en de vijf (bijna)echtscheidingen hebben iets meer dan een jaar van ons leven weggenomen. Het vertrouwen werd verwoest en we wisten niet wat de toekomst voor ons in petto had. ‘Alleen de tijd zou het leren.’ Ik heb echter op dat moment de bewuste keuze dat ik zou/zal veranderen (en blijven veranderen), ongeacht wat er gebeurd. Uw boek was een leven hele ervaring voor mij. Ik kijk vandaag de dag terug op verschillende tijdstippen van het jaar en denk bij mezelf dat ik niet kan geloven hoe het mogelijk is geweest om deze storm te doorstaan​​. En vandaag, terwijl ik online zocht voor een aantal romantische dingen om te doen, kwam ik weer op uw website. Ik kan gelukkig zeggen dat ik ook vandaag de dag er klaar voor ben om mijn verhaal te doen.

Er heeft een enorme verandering in ons beiden plaatsgevonden als gevolg van uw boek. Vrienden en familie zien hoe goed we ons naar elkaar gedragen. Vandaag kan ik echt zeggen dat u ons leven heeft veranderd en ons huwelijk heeft gered. Iedereen in onze omgeving zou hebben gezegd dat het onmogelijk was. Ik ben gewoon een mens die van het leven geniet, ik “pluk de dag!” en bedank u voor uw kennis en wijsheid om een ingewikkelde, bijna onmogelijke situatie met eenvoudige wijsheid te veranderen. Ik wil ook nog graag delen wat wij in dit proces hebben ontdekt als belangrijke bron van al onze problemen. Ergens na onze eerste of tweede kind verloor mijn vrouw haar totale verlangen om seks te hebben. Ik had hier geen benul van. ‘Ze hield het uit. ‘ Ze dacht dat het met mij te maken had en ik dacht dat het haar niet kon schelen, enz., en het uit elkaar groei proces begon enige tijd geleden. Mijn vrouw was altijd mijn beste vriend(in), maar ze was nooit erg goed in het verwoorden van wat haar stoorde or irriteerde (haar moeder heeft dit bevestigd), zelfs wanneer haar heel direct “wat zit je dwars?” wordt gevraagd. Ze vond dat ik niet luisterde en begon haar zorgen bij andere neer te leggen. Maar ik dwaal af… het ging om haar verlies van libido, in combinatie met andere dingen, wat bijna ons huwelijk heeft verwoest, en geen van ons wist dat het gebeurde of waarom. We hebben ons er doorheen geworsteld, maar net als vele andere dingen… het werk staat nooit stil. Ze neemt veel medicijnen voor reuma, etc. en is erg koppig wat betreft het standvastig innemen van haar dagelijkse dosis. Dus het oplossen van dit probleem en de verbetering van de libido kwestie is nog altijd iets om aan te werken. Ik heb een aantal boeken gekregen, maar dit is iets wat bijna onmogelijk is om zelf te veranderen. De kinderen zijn nu op kamp en we hebben een goed samen. Ik wil deze tijd samen niet verpesten, maar zal op een gegeven moment hier met haar over moeten praten. Ik weet nog niet zo goed hoe ik moet beginnen, behalve dat behoedzaam ben en het aanpak vanaf de ‘wij’ kant… Sorry dat het zo een lang verhaal is geworden, maar het is een zeer belangrijke dag, eindelijk heb ik het gevoel in staat te zijn om deze brief te schrijven! Heel erg bedankt voor het helpen en heel houden van ons gezin. Met vriendelijke groet,
Johan

 

Dit eBook heeft nieuwe inzichten gegeven in mijn relatie. Mijn man en ik heb gevochten en gewerkt aan ons huwelijk sinds onze huwelijksreis 19 jaar geleden en deze coaching heeft de de aard van de gevechten en de uitkomst veranderd.
Ellen

 

Een ideaal geschenk voor elk stelletje.
Cynthia

 

Het boek was uitstekend voor het verstrekken van ideeën en strategieën voor de meeste huwelijksproblemen.
Gerard

 

Een verfrissende kijk op communicatie in relaties. Deze methode maakt echt een verschil.
Erika

 

Het opende mijn ogen voor dat waarvan ik me niet bewust was dat ik het deed, waar ik mijn relatie alleen maar mee kapot maakte.
Tamara

 

Hoewel mijn relatieproblemen niet zijn ‘opgelost’, is de situatie niet hopeloos. De 9 gewoontes heeft een aantal uitstekende ideeën die je helpen ‘ om die bokshandschoenen te laten liggen’… juist op de momenten wanneer het zo gemakkelijk om terug te slaan.
Bert

 

Mijn huwelijk stond op de rand van de afgrond, maar het lezen van uw e-boek gaf me hoop en vertrouwen dat ik mijn relatie nog wel eens zou kunnen herstellen. We zijn nog bezig, maar de laatste paar maanden ziet het er al rooskleuriger uit. Dank u
Annie

 

gewoon bedankt.
Camille

 

Uw ebook redde mijn relatie en mijn leven, ik zag niet mijn aandeel in de relatieproblemen, alleen de zijne. Het lezen van uw eBooks gaf me de technieken om de manier waarop ik naar dingen kijk te veranderen. Het veranderde ook de manier waarop m’n man mij behandelde. Hij zag de verandering in mij, en begon zichzelf als tegenreactie anders te gedragen. Het was nog steeds hard werken, maar wel elke minuut waard. Nu hebben we een geweldig huwelijk. Ik kan onze verschillen nu waarderen in plaats van steeds te wensen dat hij anders was. Ik vertel hem nu constant dat ik van hem hou. We zijn nu weer elkaars nummer één! Thanks so much!!
Fabiënne

 

Ik realiseerde dat mijn relatie erg instabiel was. Ik realiseerde me dat, hoewel het niet allemaal over mij ging, mijn behoeften van even groot belang zijn en door mijn partner dient gerespecteerd te worden.
Miep

 

Ik dacht dat mijn relatie voorbij was. Maar na het behandelen van de je relatie terug methode dacht ik hier anders over. We zijn erin geslaagd de pijn te overwinnen en zijn nog steeds bij elkaar.
Audrey

 

Ik ben echt verbaasd over de interesse die u toont in het helpen om me te helpen mijn huwelijk weer op de rails te krijgen. Bedankt!
Debora

 

Ik ben een huiselijk geweld counselor en vond het eBoek nuttig om te gebruiken in het therapieproces voor vrouwen die machteloos staan, om na te denken over wat ze nodig hebben, willen en verdienen in een nieuwe gezonde relatie!!
Deborah

 

Ik heb je boek in één keer uitgelezen. Ik bestudeer en pas toe waar je over schrijft, en zie telkens een beetje meer verandering. We moeten er samen gewoon proberen er aan vast te houden. Hij was (en is) nog een beetje sceptisch , maar ik denk zonder het te beseffen, dat hij het ook al een beetje toepast.. Bedankt!
Ellen

 

Ik was zo blij om iets zoals dit online te kunnen vinden. Het is gevuld met goed, gezond verstand.
Roos

 

Het gaf me meer inzicht over hoe weer met mijn man te communiceren. Geweldig!
Marja

 

Deze methode is erg interessant. Toen ik het voor de eerste keer las, wist ik niet echt hoe ik verder moest gaan met de huidige situatie. Het deed me beseffen dat de problemen die we hadden KUNNEN worden opgelost. Binnen 2 jaar zijn we vanuit een diepe put naar de heldere hemel geklommen. Mijn man, mijn 2 kinderen en ikzelf zijn rustiger, zelfverzekerder en gelukkiger dan ooit. Het is weer fijn!
Denise

 

Veel duidelijke informatie en gaf het me een andere kijk en nieuwe hoop voor ons huwelijk.
Peter

 

Enkele van de voordelen die ik heb gekregen van het ebook zijn de tools die me hebben geleerd hoe er voor te zorgen dat ik comfortabel met mezelf ben, wat belangrijk voor mij is, en dat ik mag vragen naar wat ik nodig heb.
Lieveheersmonstertje (nickname)

 

(NB: Alle individuele situaties kunnen verschillend zijn en jouw resultaat kan afwijken van bovenstaande recensies. Dit zijn e-mailberichten van enkele cliënten)